dimarts, 27 d’octubre del 2009

Comunicat 01

RIUPRIMER DECIDEIX

El plenari de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, va aprovar el passat 14 de setembre, per unanimitat de tots els seus regidors i de l’alcaldessa, la moció en suport a les entitats que vulguin organitzar una consulta sobre la independència de Catalunya al nostre municipi tal i com ja es va fer a Arenys de Munt el passat 13 de setembre.

Es va parlar amb totes les entitats del poble, i les entitats aquí sotasignants hi van donar també el seu suport. Per això, es convocà a tota la població de Santa Eulàlia de Riuprimer a participar, el divendres 16 d’octubre, a la primera Assemblea Popular per parlar de la proposta de celebració d'una consulta sobre la independència de Catalunya al municipi. La reunió va tenir lloc als baixos de la Rectoria (local on s’ha decidit que es farà la consulta), i hi van assistir representants de gairebé totes les entitats del poble i persones a títol individual. La reunió va comptar amb la presència del director executiu d’Osona Decideix, Alfons López Tena, Marçal Orri coordinador de campanya d’Osona Decideix, i Txevi Rovira, tresorer d’Osona Decideix i regidor de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer. Es va constituir la plataforma Riuprimer Decideix i es va acordar celebrar la consulta al municipi el 13 de desembre.
Avui divendres 23 d’octubre s’ha celebrat la primera reunió de treball de Riuprimer Decideix i s’ha escollit la coordinadora general, que serà la Cris Uriel i la portaveu que serà l’Elena Montells. Els equips de treball seran liderats per: Met Capdevila, seguretat; Pau Prat, logística; Àlex Peris, informàtica; Carme Coll i Marta Camps tresoreria i captació econòmica; Santi Llorà, participació i Toni Tamayo, voluntariat. Aquests càrrecs es coordinaran al seu torn amb l’estructura d’Osona Decideix.

La plataforma Riuprimer Decideix està integrada per persones a títol propi i per les següents entitats:
•Consell de Joventut de Riuprimer
•Casal d’Avis El Puig. Santa Eulàlia de Riuprimer
•Cantaires de Riuprimer
•Club Futbol Riuprimer-EFO
•Club Patí Riuprimer
•Pedala Pedala
•Riuprimer Gas i Rocs
•Associació Esportiva Riuprimer

Santa Eulàlia de Riuprimer, 23 octubre de 2009.