divendres, 26 de novembre del 2010

Riuprimer Decideix anima a votar independència!

Demà al matí, alguns membres de Riuprimer Decideix repartiran aquest díptic per tota la població:

ELECCIONS AL PARLAMENT 28-N

RIUPRIMER
DECIDEIX


Benvolguts veïns, ara fa un any us demanàvem que anéssiu a votar sobre la independència; tota la feina que es va fer el 13-D amb els referèndums, la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut, i la Manifestació històrica del 10-J ens han d’empènyer ara a votar per un partit independentista!

INFO: www.actedesobirania.cat


PER QUÈ CAL VOTAR UN PARTIT INDEPENDENTISTA?

1) RIUPRIMER ÉS INDEPENDENTISTA

El 13-D del 2009, 577 riuprimerencs amb dret a vot van anar a les urnes, i un 96.7% van votar que sí a la independència de la nació catalana.

2) LA INDEPENDÈNCIA ÉS POSSIBLE

Si al parlament hi hagués 68 diputats, 1.300.000 vots, es podria proclamar la independència i referendar a través de les urnes tal com marca l’ONU i ajustant-se a la legalitat internacional.

3) LA INDEPENDÈNCIA ÉS NECESSÀRIA

Espanya ens ha dut a la crisi, cada català aporta 3.000€ per any en impostos que van a Madrid i no tornen, 22.000 milions d’euros anuals que l’Estat espanyol ens espolia. Amb això el pressupost de la Generalitat s’incrementaria en un 70% i podríem gaudir de millors serveis per a tots els ciutadans de la nació catalana.

4) PER LA SUPERVIVÈNCIA COM A NACIÓ

La sentència del TC denigra la llengua i la cultura catalana. Tu decideixes: Un nou estat ric d’Europa o una regió espanyola empobrida i culturalment morta.