dimecres, 25 de novembre del 2009

Díptic Informatiu "13-D Riuprimer Decideix"


RIUPRIMER
DECIDEIX


Per primera vegada en la història, tens l’oportunitat i el dret de votar si vols que Catalunya sigui independent i els catalans i les catalanes tinguem un Estat propi, o si vols que Catalunya no sigui independent i els catalans i les catalanes formem part de l’Estat espanyol. Teva és l’elecció, perquè tots som Catalunya, i en democràcia és el poble qui decideix.





QUÈ VOTEM?
“Està d’acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?”
SÍ / NO / BLANC.

QUAN VOTEM?
El 13 de desembre de 2009 de les 9 del matí fins a les 8 del vespre.

ON VOTEM?
Als baixos de la Rectoria (davant de l’escola).

COM VOTEM?
• Mitjançant vot secret dipositat en una urna el mateix dia 13 de desembre.
• Per vot secret anticipat: pots contactar als telèfons 938830093 (Joan), 938830269 (Santi) o al Bar Can Ton. O al correu: riuprimerdecideix@gmail.com

QUI POT VOTAR?
Tots els residents a Santa Eulàlia de Riuprimer d’edat igual o superior als 16 anys, empadronats al municipi, sense discriminació per nacionalitat.

DOCUMENTS NECESSARIS
Cal que votis al poble que consta al teu DNI o NIE, mostrant aquest document el dia de la votació.
Si en aquest poble no s’hi celebra cap Referèndum, pots votar al municipi on estàs empadronat, portant, juntament amb el DNI o NIE, el certificat o volant d’empadronament o de convivència, que pots obtenir al teu Ajuntament. En cas de no tenir permís de residència, cal votar mostrant el Passaport, i, també, el certificat o volant d’empadronament abans esmentat i la targeta sanitària.

COL·LABORA
Si vols col•laborar amb aquesta campanya, pots fer el teu donatiu a les guardioles repartides pels diferents comerços de Santa Eulàlia o al número de compte 2040 0230 48 0000187727.